Facebook page

Nova vizija zaštite

Idući u korak sa svetom i prateći savremena tehnička dostignuća, Institut za preventivu - Novi Sad Vam predstavlja novi koncept poslovanja nazvan "Nova vizija zaštite".

Nabavka nove instrumentalne opreme poslednje generacije nam omogućuje da se na tržištu Srbije pozicioniramo kao lideri, kada su u pitanju merenja emisije štetnih i opasnih materija u životnu sredinu kao i ispitivanja u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i protivpožarne i protiveksplozivne zaštite. Savremena oprema omogućuje da izvršimo kompletna ispitivanja na samom izvoru, bez posebnog uzorkovanja i vršenja naknadnih laboratorijskih post-analiza, čime se dobija na pouzdanosti, preciznosti i brzini očitavanja rezultata, što se ponekad postavlja kao uslov.

Ljudski resursi su najveća vrednost našeg Instituta. Zahvaljujući dobroj poslovnoj politici, ali pre svega krajnje korektnim odnosom koji vlada između rukovodstva i zaposlenih, uspeli smo da tokom prethodne dve decenije oformimo, i danas potpuno očuvamo ekipu vrsnih stručnjaka. Često ističemo da se naš Institut prepoznaje po ljudima - pravim profesionalcima, koji su u stanju da odgovore zahtevima i reše brojne specifične probleme koji im se nameću kao izazov. Potvrda toga je angazovanje naših stručnih timova u najdelikatnijim situacijama.

Kada imate najsavremeniju tehniku, vrsne stručnjake, studiozan i odgovoran pristup poslu, definisane ciljeve kroz politiku kvaliteta, želju da pomognete klijentu, ono što se dobija kao rezultat te sinergije možemo formulisati sloganom „Nova vizija zaštite“.

Kao rezultat našeg dugogodišnjeg profesionalnog, krajnje korektnog i slobodno možemo reći poštenog odnosa prema klijentu, saradniku, kolegama, zaposlenom, danas pred Vas stajemo čistog obraza i mirne savesti.

Vama preostaje da se uverite u istinitost naših tvrdnji.

Biće nam zadovoljstvo da i Vi postanete korisnik naših usluga.
Menadžment Instituta za preventivu – Novi SadINSTITUT ZA PREVENTIVU Kraljevića Marka 11 Novi Sad tel/fax: +381(021) 420 571, 420 572,420 573